Viskans park, från idé till verklighet

Viskans park-stråket är en fem kilometer lång park som kommer sträcka sig genom hela staden. Parken kommer knyta an olika stadsdelar och bidra till ett mer grönt Borås. I den här filmen får du följa hur parken gick från att vara idé till verklighet och möta några av skaparna, på såväl politisk- som tjänstemannanivå.

Inga videor hittades

Anthoula Papakosta, miljöinspektör Borås Stad
Anthoula Papakosta berättar om vad hon gör på sitt arbete som miljöinspektör.
Veronica Olsson socialsekreterare Borås Stad
Veronica Olsson berättar om sitt arbete som socialsekreterare för barn och unga.
Borås Stad Årets karriärföretag 2022
Intervju med Magnus Andrén, HR-strateg som tar emot pris för Årets karriärföretag 2022.
Jag tar hand om det bästa som finns
I förskolan jobbar du med det bästa som finns, det tycker barnskötaren Anna Himmelreich på Sjögårdens förskola. Läs mer på boras.se/arbetaiforskolan. Filmen är skapad innan den 23 september 2020 och har därav ingen valbar undertext. Däremot finns det inbränd text i filmen.
Flera saker är bäst med mitt jobb
Lukas Benjaminsson har alltid älskat att spela musik. En av de bästa sakerna med att vara förskollärare är han kan använda sitt musikintresse med barnen på förskolan Kärnhuset i Borås Stad. Läs mer på boras.se/arbetaiforskolan. Filmen är skapad innan den 23 september 2020 och har därav ingen valbar undertext. Däremot finns det inbränd text i filmen.
Vi är i ständig utveckling
Zeinab Serhan brinner för naturkunskap och matematik. Hör henne berätta om sitt jobb som förskollärare på Melltorps förskola i Borås Stad och läs mer på boras.se/arbetaiforskolan. Filmen är skapad innan den 23 september 2020 och har därav ingen valbar undertext. Däremot finns det inbränd text i filmen.
Arbeta i förskolan
Hör förskollärare och barnskötare i Borås Stad berätta om det bästa med sitt jobb och vad de är stolta över. Läs mer på boras.se/arbetaiforskolan. Filmen är skapad innan den 23 september 2020 och har därav ingen valbar undertext. Däremot finns det inbränd text i filmen.
Jag skapar trygghet. Varje dag.
Det är fantastiskt att se någon klara något själv och se hur självkänslan växer. Ingegerd Hultqvist, boendestödjare i Borås Stad. Filmen är skapad innan den 23 september 2020 och har därav ingen valbar undertext. Däremot finns det inbränd text i filmen.
Jag lyssnar på människor. Varje dag.
För mig är det viktigt att möta människan bakom och lyssna för att förstå hur livet blivit som det blivit. Emma Carlqvist, socialsekreterare i Borås Stad Filmen är skapad innan den 23 september 2020 och har därav ingen valbar undertext. Däremot finns det inbränd text i filmen.
Jag sätter patienten i fokus. Varje dag.
Det roligaste med mitt jobb är alla möten, med personal, patienter och andra vårdenheter som vi samverkar med. Jussi Niveri, enhetschef för hemsjukvården inom Vård- och äldreförvaltningen. Filmen är skapad innan den 23 september 2020 och har därav ingen valbar undertext. Däremot finns det inbränd text i filmen.
Jag älskar mitt jobb. Varje dag.
Jag har världens bästa chef som ger mig massor av utmaningar så att jag får möjlighet att utvecklas. Camilla Carlsson, förskollärare i Borås Stad Filmen är skapad innan den 23 september 2020 och har därav ingen valbar undertext. Däremot finns det inbränd text i filmen.
Jag underhåller Borås. Varje dag.
Jag hjälper boråsarna varje dag. En läcka kan uppstå när som helst , oavsett om det är en tisdag i mars eller på julafton. Kosar Ali, rörläggare i Borås Stad. Filmen är skapad innan den 23 september 2020 och har därav ingen valbar undertext. Däremot finns det inbränd text i filmen.
Jag bygger förtroende. Varje dag.
Att vinna någons förtroende och känna att jag är välkommen tillbaka, det är något av det finaste jag vet. Pernilla Christiansson, undersköterska i Borås Stad. Filmen är skapad innan den 23 september 2020 och har därav ingen valbar undertext. Däremot finns det inbränd text i filmen.
Jag utvecklas. Varje dag.
I en kommunal verksamhet behövs vi alla lika mycket. Inget skulle fungera om inte budget, prognoser och uppföljningar fanns. Ameneh Mohti, ekonom i Borås Stad Filmen är skapad innan den 23 september 2020 och har därav ingen valbar undertext. Däremot finns det inbränd text i filmen.
Jag ser människor växa. Varje dag.
Det bästa med mitt arbete är att få se eleverna växa och deras glädje och stolthet när de lyckas. Frida Winbo, grundskollärare. Filmen är skapad innan den 23 september 2020 och har därav ingen valbar undertext. Däremot finns det inbränd text i filmen.
Jag bygger Borås. Varje dag.
Det är häftigt att tänka på att det jag gör utvecklar samhället. Bahra Ali, projektingenjör i Borås Stad Filmen är skapad innan den 23 september 2020 och har därav ingen valbar undertext. Däremot finns det inbränd text i filmen.